پرش لینک ها

علی بابا ایرانی یا چینی؟ (پارت دوم)

شرکت علی بابا ایرانی!


گروه علی بابا مجموعه ای تکنولوژی محور است که رهبر صنعت گردشگری در ایران می باشد. این گروه با بیش از ششصد نفر عضو و ۹ برند زیرمجموعه، فعالیت می کند‌.
هدف و چشم انداز آینده ی گروه علی بابا این است که از طریق فناوری و تکنولوژی بر اساس و محور گردشگری و دگرگونی فرهنگ کار، فعالیتش را پیش ببرد.
گروه علی بابا، گروهی با بستری قدرتمند برای کشف، رشد و دگرگونی می باشد که امکان پیشرفت و تحول در آن فراهم است.
این پیشرفت در مواجهه با چالش ها و مشکلات واقعی شکل می گیرد.با امکاناتی که این گروه در اختیار اعضایش قرار می دهد، می توانند خودشان را بشناسند و کشف کنند‌ و به طور کلی، فرصت های خوبی را در اختیارشان می گذارد.
دفتر مرکزی گروه علی‌بابا در کارخانه نوآوری آزادی قرار گرفته است با محیطی مدرن و پویا که منطبق با آخرین اصول معماری طراحی شده.
روابط همکاران دراین گروه، روابطی دوستانه است که هنگام تصمیم گیری ها،به صورت جمعی اقدام می شود.

برندهای 9 گانه گروه علی‌بابا:

  • علی‌بابا
  • توشا
  • جاباما
  • دکتر نکست
  • آوایار
  • سیمرغ
  • دابی
  • آکادمی نوجو
  • رامونا


درمورد گروه علی بابا که آژانس مسافرتی می‌باشد باید بگوییم که اگر دنبال سفری‌آسان، مطمئن و به‌صرفه؛ هستید، می توانید روی آژانس علی بابا حساب کنید چرا که همه ی ویژگی های بالا، در آن خلاصه شده است.از هر کجا به هر کجا، با هواپیما، قطار، اتوبوس یا تور. حتی برای اقامت شایسته در سفرهای خارجی می‌توانید روی هتل‌های علی‌بابا حساب کنید.
این آژانس، پشتیبانی ۲۴ ساعته دارد و توسط تیم ۲۴۷ نفره مرکز، پشتیبانی می شود.
روابط شبکه ای در علی بابا به این صورت است که به دنبال برقراری روابط میان فردی فراتر از سِمَت، سطح و واحد می باشد تا با تجربه‌ها و تخصص یکدیگر آشنا شوند و سرمایه‌های اجتماعی علی‌بابا را افزایش دهند.

علی بابا، درراستای نیازهای سازمان، به دنبال:
۱- ارتقای دائمی دانش و مهارت‌ها در ابعاد رفتاری و شغلی
۲- بهینه‌سازی توانایی‌ها در راستای نیازهای سازمان است.


نکاتی که در گروه علی بابا به کار گرفته می شوند:

– گفت خنثی و شنود موثر
– حرمت کلام
– عاملیت
– روابط شبکه ای
– تعهد حرفه ای
– توانمند سازی
– تیم سازی بهینه
– روحیه پیشرویی
– ایده و خلق راهکار
– حساسیت و پاسخگویی به نیاز مشتریان و کارکنان
– سازمان دوستانه
– رهبری تسهیل گرانه
– مربی گری
– باهم کارکردن
– همدلی

لازم به ذکر است، رهبران علی‌بابا، مدیران و سرپرستانی هستند که از تجارب و حمایت‌هایشان برای تسهیل و پیشبرد علی‌بابا استفاده می‌کنند.


بنیان گذار علی بابا


مادرش از اهالی قم و پدرش اهل ملایر بود. مجید حسینی نژاد، در این خانواده روزهای خوبی داشت اما دو سال و نیم بیشتر نداشت که پدرش از دنیا رفت و آن ها را با دارایی اندک و یک کارخانه تولید کفش در همدان تنها گذاشت. روزهای کودکی مجید بدون حضور پدر گذشت. مادرش چند تکه طلا و جواهری که داشت، فروخت و مغازه ای خرید برای فروش لوازم آرایشی. مجید آن روزها را به خوبی به خاطر می آورد: «مادرم به ما لوازم آرایش می داد. تابستان ها می رفتیم بساط می کردیم جلوی در پاساژ.» از اینجا بود که هم کسب وکار را یاد می گرفت و هم با مفهوم استقلال آشنا می شد. یاد می گرفت برای هرچه می خواهد بجنگد و خودش آن را فراهم کند. هر بار قصد داشت چیزی بخرد مادرش به او چیزی می داد تا بفروشد: «یادم هست می خواستم میله بارفیکس بخرم؛ تعدادی لوازم داد گفت برو بفروش، پول میله بارفیکس را بردار و بقیه اش را به من بده.» همین جریان روی بزرگسالی او تاثیر گذاشت. او از کودکی با این روحیه بزرگ شد و درنتیجه در بزرگسالی هم نمی توانست در کارهای سازمانی دوام بیاورد، ترجیح می داد کسب وکار خودش را داشته باشد. هیچ وقت نه به ساعت رفت وآمد پایبند بود و نه آزادی مورد‌نظرش را در محیط کار داشت. حتی در شرکت خودش هم به دنبال ساعت زدن کارکنانش نیست. با همین روحیه کار خودش را آغازکرد.

مجید حسینی نژاد، بنیان گذار شرکت علی بابا روزهای سختی را پشت سر گذاشته است. او کسب وکارهای بسیاری راه انداخته و در بسیاری از آن ها شکست خورده اما درنهایت موفق شده علی بابا را راه اندازی کند. بعد از آن هم جاباما را راه اندازی کرده که بلیت هتل و مهمان سرا برای مشتریان به صورت آنلاین ارائه می دهد. شکست های پی‌در‌پی مسیری را برای پیشرفت مجید این قصه فراهم کرد که او را به مجید حسینی نژاد امروز تبدیل کرده است.

در ادامه، حسینی نژاد به استارتاپ علی بابا بسنده نکرده است. او استارتاپ دیگری هم با عنوان جاباما راه اندازی نموده است که امروزه خیلی ها آن را می شناسند و از خدمات آن بهره می گیرند.
علی بابا در حقیقت محصول شکست های پی‌در‌پی بود  اما جاباما زاییده یک موفقیت بزرگ بود و در نتیجه بیشتر احتمال داشت به موفقیت ختم شود. همه این مسائل باعث شده مجید حسینی نژاد به دنبال توسعه فردی خودش نیز برود. او از بلیت هواپیما شروع کرد و بعد بلیت قطار و سایر وسایل نقلیه را فروخت و همینطور پیشرفت کرد تا به استارتاپ های جدیدی نظیر جاباما رسید. قدم بزرگی که او در زمینه هتل برداشته نیز با موفقیت های بسیاری همراه بوده است. قرار است قدم های بعدی را هم با این باور پیش برود که به موفقیت خواهد رسید و توصیه اش به سایر افراد هم این است که از این مسیر برای پیشرفت گام بردارند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

نظر دهید.

guest

نظر خود را در مورد این مقاله با بقیه در اشتراک بگذارید.

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
🍪 این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.